Elektromagjia ne portofolin e saj te produkteve ju ofron tashme edhe mundesine e te paturit nje mobilje kuzhine “Made in Germany” by Warendorf!

E bardhe per nje impresion te fuqishem!

Nje kuzhine Chic! Me njesi murale pa doreza ndersa njesite e poshtme ne nje linearitet mahnites. Atmosfera ne kuzhine eshte e paqte dhe mikpritese duke ju dhuruar kenaqesi ne perditshmerine tuaj.

Pure white

Stil harmonik! Nje kombinim perfekt i rimesos natyrale

Siperfaqet e lemuara jane tipari udheheqes nje kete kuzhine plot drite por njekohesisht shume te ngrohte. Rimesoja e drurit ju sjell shijen e natyres.

header-kuechenideen-auffallend-harmonisch-1-kueche-weiss-furnier-holz-1x

SWING – forme dhe funksion ne nje te vetme!

Dizajni i zgjuar i kesaj kuzhine nuk eshte i vetmi tipar qe meriton te permendet. Pamja e saj eshte rezultat i nje zgjidhjeje te zgjuar dhene kombinimit te ambjentit te ndenjes dhe rafteve. Nje kuzhine qe kombinon dizajnin e mire me funksionalitetin.

header-kuechenideen-swing-lifestyle-1

Dy stile ne nje – Lifestyle dhe gatim ne dru Tineo dhe te bardhe!

Kombinimi i Tineos me te bardhen e paster rezulton ne nje atmosfere te rehatshme gatimi. Kalimi nga kuzhina ne ambjentin e ndenjes vjen natyrshem duke krijuar komoditetin e komunikimit midis dy ambjenteve.

header-kuechenideen-strahlend-und-zurueckhaltend-1-kueche-weiss-furnier-holz-1x

Shtepi fshati moderne

Kristaliera ne stilin klasik Amerikan luan rolin e  nje elementi kyc ne kete kuzhine. Dizajni linear strikt i pjesen qendrore ne kombinim me njesite e larta ofron nje stil modern ne te njejten kohe. Elementet individuale si dorezat e drejta prej metali dhe banaku solid prej druri sigurojne nje ure lidhese te dy stileve te perdorura.

header-kuechenideen-moderner-landhausstil-1-kueche-grau-arbeitsplatte-holz-regalwand-1x