Për pjekje perfekte në cdo kohë.

Furra Combi-Steam Miele është furra ideale për të përgatitur një vakt të plotë.20000101334-000-00_20000101334Me funksion të plotë të furrës dhe furrës me avull, dhe me opsion për ti përdorur të dyja teknologjitë sëbashku, Ju mund të përgatisni kryevepra kulinarie për disa persona.

Gatimi I kombinuar ju jep juve përzierjen optimale te lagështirës dhe nxehtësisë së thatë për të arritur një ambjent perfekt gatimi për pothuajse cdo recetë të mundshme nga bukët e pjekura krokante deri tek mishi I pjekur me avull.

 

 

 

20000110556-000-00_20000110556Teknologjia e gatimit MultiSteam

Clironi shijet intensive dhe natyrale të ushqimit: teknologjia e gatimit MultiSteam.
MultiSteam është projektuar për të pasuruar ushqimet tuaja, duke I shtuar atyre shijen dhe ngjyrat. Gjithashtu ruan të gjitha vitaminat natyrale duke shmangur oksidimin. Prodhimi i jashtëm i avullit siguron rezultate të përsosura – 6 pikat e hyrjes së avullit mundësojnë prodhimin dhe shpërndarjen e tij, kohë e shkurtër në nxehje dhe rezultate uniforme gatimi.

 

Prova e ushqimit

Ju mban në kontroll perfekt: Prova e mishit te pjekur.
Gatuani mish, peshk, dhe, pule në mënyre të veçuar dhe me një kontroll te saktë të temperaturës: Kontrolli I Mishit të pjekur ju lejon ju të përzgjidhni temperaturën e preferuar të pjekjes për rezultate perfekte.
Ju tregon ju kohen e mbetur të gatimit, gjë e ju çliron nga monitorimi I vazhdueshëm I ushqimit ndersa po piqet.