Siguri për ambientin dhe gjeneratat e ardhshme. Ruajtja e ambientit është një tematikë aktuale, që arrin të përfshijë jo vetëm individë të vecantë por një kolektiv të tërë duke përfshirë edhe kompanitë. Të veprosh në mënyrë të qëndrueshme është rruga e vetme për ti garantuar gjeneratave të ardhshme një ekosistem të shëndetshëm për jetesën. Miele […]

Miele mendon gjithmone sesi t’jua lehtesoje punet e lodhshme perdoruesve dhe per me teper t’ju dhuroje kenaqesi. Fshesa robot Miele i ben te gjitha vete; fshin cdo pellembe te shtepise, shpejt dhe ne qetesi totale. Ju mbetet vetem te jepni komanden me ane te prekjes se nje sensori dhe kete gje mund ta beni ne […]

Sa here behet fjale per nje pajisje Miele ciladoqofte ajo, nese do ta pershkruajme me nje fjale te vetme eshte thjesht “nje realitet unik”. Kjo per vete faktin se gjithcka Miele ofron eshte pertej tipareve te zakonshme, thene ndryshe te atyre tipareve apo te dhenave qe mund te gjenden pergjithesisht edhe ne produkte te prodhuesve […]

Miele tashmё ёshtё prodhues i kompletuar pёrsa i pёrket fushёs sё pajisjeve tё gatimit. Prezantimi i sirtarit konservues inkaso , e vёrteton sёrish kёtё fakt. Sirtarёt tonё tё rinj konservues mund tё prodhojnё pothuajse 100% vakum. Kjo vlen shume nё gatime sic eshte”sous vide”si dhe ne cilёsinё e pёrpunimit tё ushqimit. Sirtarёt konservues Miele  pёrmbajnё njё […]