All posts by: Suela

About Suela

Zgjidhni lavatrice profesionale në mënyrë që të plotësoni pritshmëritë e klientëve tuaj Teknologjia më e mirë e markës Gjermane në shërbim të pastërtisë dhe higjienës Pastërtia dhe higjiena janë thelbësore në sektorin e hoteleve dhe restoranteve. Sigurisht që cdo strukturë di se si të optimizojë në maksimum këto karakteristika nëpermjet paisjeve përkatëse: por si mund […]

Cila është mënyra më e mirë për të hekurosur rrobat në hotel? Sugjerime të dobishme për të kursyer në procesin e hekurosjes së rrobave në hotel. Shumë hotele i besojnë strukturave të jashtme për të larë, tharë dhe hekurosur mbulesat e tavolinave apo carcafët e dhomave. Duke vepruar kështu, rrisin kostot e mirëmbajtjes dhe shtojnë […]

Teknologjia e markës Gjermane në shërbim të pastërtisë dhe higjenës. Mbulesat e pastra dhe carcafët me aromë të freskët janë kartvizita e atyre që punojnë në sektorin e hoteleve dhe restoranteve. Një njollë, sado e vogël qoftë, do të dallohet menjëherë nga klientët që ulen në tavolinë apo hyjnë në dhomën e tyre. Për këtë, […]

Dizajn dhe teknologji në serinë e re të pajisjeve elektroshtëpiake inkaso. Seria Generation 7000 është gjenerata e re e elektroshtëpiakeve inkaso, e cila rinovon në shumë elementë serinë e mëparëshme Generation 6000 nga gjigandi gjerman i prodhimit të elektroshtëpiakeve Miele. Ky është lançimi më i gjërë i produkteve në historinë e kompanisë. Përveç estetikës së […]

Siguri për ambientin dhe gjeneratat e ardhshme. Ruajtja e ambientit është një tematikë aktuale, që arrin të përfshijë jo vetëm individë të vecantë por një kolektiv të tërë duke përfshirë edhe kompanitë. Të veprosh në mënyrë të qëndrueshme është rruga e vetme për ti garantuar gjeneratave të ardhshme një ekosistem të shëndetshëm për jetesën. Miele […]

Sa here behet fjale per nje pajisje Miele ciladoqofte ajo, nese do ta pershkruajme me nje fjale te vetme eshte thjesht “nje realitet unik”. Kjo per vete faktin se gjithcka Miele ofron eshte pertej tipareve te zakonshme, thene ndryshe te atyre tipareve apo te dhenave qe mund te gjenden pergjithesisht edhe ne produkte te prodhuesve […]

Miele mendon gjithmone sesi t’jua lehtesoje punet e lodhshme perdoruesve dhe per me teper t’ju dhuroje kenaqesi. Fshesa robot Miele i ben te gjitha vete; fshin cdo pellembe te shtepise, shpejt dhe ne qetesi totale. Ju mbetet vetem te jepni komanden me ane te prekjes se nje sensori dhe kete gje mund ta beni ne […]

Dilemat se kur eshte koha e duhur apo cila eshte sasia e pershtatshme e detergjentit larje pas larje perfundojne me TwinDos nga Miele.   Por cfare eshte TwinDos? Na lejoni te ju prezantojme sistemin me te mire te dozazhit ne bote, ekskluzivitet I Miele. Me nje prekje te vetme lavatricja juaj Miele identifikon sasine e […]

Restaurantet dhe hotelet e suksesshme e cilesojne pastertine si detajin e fshehur me te rendesishem te suksesit te tyre. Per shkak te fluksit te punes dhe amortizimit te pajisjeve me kalimin e kohes ,kjo eshte nje sfide gjithmone e me e veshtire. Duke patur parasysh te gjitha peripecite e punes Miele ka dizenjuar pajisje profesionale […]

Produkte të reja nga Miele që përputhen në ngjyrë, dizajn dhe trendet kulinare. Opsion i ri ngjyre: Gri Eleganca, modernia dhe më e preferuara në dizanjin e sotëm të kuzhinës, ‘Ngjyra Gri’ e cila është një ngjyrë shumë e guximshme. Miele është krenare të njoftojë lançimin e ngjyrës Gri – Nje shtim për marken e […]